Trebåt og syrefaste skruer

HjemmesideNettbutikkKontaktMin kontoBehandling av trebåtVindusmonteringSyrefast eller rustfritt stål

Nettbutikk

fransk-treskrue-lang
Nettbutikk med syrefaste festemidler, A4 kvalitet. Pris på metaller for syrefast produksjon har økt dramatisk siste halvår. Det har derfor vært nødvendig å justere priser på syrefast tilsvarende. Vareutvalget omfatter treskruer med rett spor, franske treskruer, forskjellige typer maskin-skruer, bolter for sammenføyning, og bolter for løft og fortøyning. For montering av vindu eller luke, selges gummiprofiler med låselist, og rektangulære gummilister. Selger også verktøy for rutemontering. Rabatt gis på samlet totalbeløp fra kr. 1000.
Hurtig levering, ikke krav om minimum antall. Inntil 4 kg kan nå sendes som registrert pakke i postkassen, men begrenset av  pakkens størrelse. Kunde får beskjed dersom fraktmåte må endres på grunn av pakkens størrelse .  Fraktkostnader beregnes så langt mulig i overensstemmelse med Postens takster for vekt på registrerte pakker. Prisberegning etter sone er ikke integrert i nettbutikken, og butikken forbeholder seg rett til å endre fraktbeløp i overensstemmelse med Bring fraktberegning etter postnummer-sone.
  
 
Kontakt ved spørsmål: Mobil 90196267, epost mmagnek@broadpark.no
 
Kunde kan velge å handle som gjest eller å opprette en kundkonto først. Uregistrert kunde har samme rettigheter som registrert kunde. Varer som er bestilt og registrert betalt innen 11.30, sendes samme dag, dersom Posten henter her den dagen. Posten kjører her tirsdag og torsdag eller mandag, onsdag, fredag. Søk med postnummer 3530 på Postens side om levering av post. 
  Det blir sendt melding ved eventuell forsinkelse utover dette.
 Ingen tillegg for pakking og fakturering.

Alle priser er Inklusiv 25% MVA - Salgsvilkår - Personsvernerklæring
Webshop programvare EasyWebshop